Volg ons op

outdoor lamps turned on

Beveiligingstechniek

Camerabeveiliging

We begrijpen dat uw beveiligingsbehoeften uniek zijn en daarom werken we nauw met u samen om een systeem te ontwerpen dat aan uw specifieke eisen voldoet. We beoordelen de grootte van de te beveiligen ruimte, de beveiligingsrisico’s en uw budget om het meest geschikte systeem te kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

Tijdens de installatie zorgen we ervoor dat de camera’s op de juiste locaties worden geplaatst en dat de kabels worden aangesloten en getest om er zeker van te zijn dat alles goed werkt.

We houden bij de installatie rekening met uw privacy en zorgen ervoor dat het systeem gemakkelijk toegankelijk is voor u en dat u weet hoe u het moet gebruiken.

white and silver round device
gold Apple iPhone smartphone held at the door

Alarminstallaties

Onze alarmsystemen zijn ontworpen om uw eigendommen te beschermen tegen inbraak en diefstal. We werken nauw samen met u om uw beveiligingsbehoeften te begrijpen en het meest geschikte alarmsysteem voor uw specifieke situatie te kiezen.

Onze alarmsystemen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en bieden uitgebreide beveiligingsfuncties, waaronder bewegingsdetectie, glasbreukdetectie en de mogelijkheid om externe toegang te geven aan bepaalde personen. We installeren de alarmen op strategische locaties om de beste dekking te bieden en ervoor te zorgen dat uw eigendommen altijd veilig zijn.

Bij de installatie zorgen we ervoor dat het alarmsysteem voldoet aan de relevante veiligheidsvoorschriften en dat het gemakkelijk toegankelijk is voor u.

Inspectie & onderhoud

De beste aanvullingen op een goed beveiligingssysteem zijn inspectie en onderhoud. Daarmee zorgen we ervoor dat alle systemen optimaal blijven werken en dat u goed beveiligd blijft.

Tijdens het onderhoud en de inspectie controleren we de werking van uw beveiligingssysteem, de bekabeling en andere componenten. We voeren tests uit om ervoor te zorgen dat alle functies werken zoals bedoeld en om de prestaties van uw systeem te optimaliseren.

Ons ervaren team van technici en beveiligingsexperts zorgt ervoor dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost om de werking van uw systeem te garanderen.